Количка

0 артикула

Категории

Метални тавани Хънтър Дъглас

Дата: 2018-04-02

 

Системи метални тавани Хънтър Дъглас

Безкраен дизайн, естетика, съвременна функционалност

Концепцията на съвременния дизайн е създаването на индивидуална обкръжаваща среда. Таванът е основен аспект от общия дизайн на помещенията.

Най-подходящи за бани и басейни са таваните Hunter Douglas, които осигуряват надеждност, дълъг експлоатационен живот и най-модерен дизайн.

Системите тавани Hunter Douglas предлагат широко разнообразие на форми, цветове и покрития, даващи свобода на проектиране на уникални тавани, отговарящи на най-високите изисквания.

Прецизен дизайн и акустично изпълнение. Известен с флуидните линии, гъвкавостта и лесния монтаж, 84R метални тавани осигуряват заоблена линейна естетика. За да се подобри контролът на вътрешния звук, металните таванни панели могат да бъдат перфорирани и също така оборудвани с нетъкана акустична тъкан или акустична подложка.

Преминете границите и освободете въображението си с прави или извити нестандартни форми съставени от алуминий стомана и метал, с които Хънтър Дъглас дава на всяко пространство, своя собствена индивидуалност.

Холандско качество и иновативен дизайн … таваните могат да бъдат намерени в милиони домове и търговски сгради по целия свят.

Предлагаме на Вашето внимание налични на склад материали Хънтър Дъглас с разнообразие от модели и цветове. С радост ще Ви консултираме по всички въпроси свързани с таваните Хънтър Дъглас и ще калкулираме всички материали необходими за направата на всеки един вид и модел предлаган от водещия световен производител.